TRAMITACIÓ I CUSTÒDIA DE CERTIFICATS DIGITALS.

NOU SERVEI DE TRAMITACIÓ I CUSTÒDIA DE CERTIFICATS DIGITALS PER A PARTICULARS, EMPRESES, ENTITATS I AUTÒNOMS.

Som experts en identificació digital

Què és un certificat digital?

Un Certificat Digital és un instrument d’identificació personal electrònic i que funciona a través d’eines informàtiques, tauletes o telefonia i amb connexió a internet.

La definició de la Comissió Europea en el reglament eIDAS de “certificat de signatura electrònica” és: “Una declaració electrònica que vincula les dades de validació d’una signatura amb una persona física i confirma, la identitat d’aquesta persona”.

Per què serveix un Certificat Digital?

Serveix per a comunicar-se i realitzar tràmits de forma segura i fefaent, en l’entorn electrònic, tant pel sector privat, com amb les administracions públiques, garantint així l’autenticitat de la identitat de l’usuari.

Què garanteix l’ús del Certificat Digital?

 • L’autentificació: La identitat de l’emissor i del receptor de la informació.
 • La integritat de la transacció: el missatge no ha estat manipulat durant l’enviament.
 • La confidencialitat: que només l’emissor i el receptor vegin la informació.
 • Compromís o no repudi: Que el receptor de la signatura obtingui les evidències suficients per a provar la relació entre el signant i les dades signades.

Tipus de certificats digitals

Per realitzar tràmits per internet amb les administracions púbiques, és necessari identificar-se i, en alguns casos, també signar. Cada administració pública decideix quins sistemes d’identificació admet per a cada tràmit.

Sistemes de clau concertada com l’idCAT Mòbil

Basat en una contrasenya d’un sol ús que arriba a un telèfon mòbil. Només habilitat per a persones físiques. De ràpida creació i tramitació, i només hàbil i admès per funcionar amb administracions de la GENCAT.

Sistemes basats en certificats electrònics reconeguts o qualificats com és l’idCAT

Amb els certificats electrònics s’assegura la integritat i la confidencialitat de les dades que es fan arribar a l’Administració. Vàlid en aquest cas per signatura de PDF’s. Per instal·lació en un ordinador. Només hàbil i admès per funcionar amb administracions de la GENCAT.

Clave PIN

Només habilitat per utilització per part de persones físiques. No permet signatura de documents PDF. Per ús amb l’Administració pública central.

Certificat Digital FNMT

El Certificat Digital de la FNMT li permetrà fer tràmits de manera segura amb totes les administracions públiques i entitats privades a través d’Internet. D’ús universal per a totes les administracions. Accés directe a tota la informació del seu titular i a totes les administracions.

SigaCert

Certificat emès per Gestories amb conveni amb Administracions públiques. Per persones físiques i entitats. I només per treballar des de les gestories. Reconegut per les administracions públiques, permetrà realitzar qualsevol tràmit davant d’elles.

Josep Pallejà, Advocat ens encarreguem de tramitar el certificat que millor s’adeqüi a les seves necessitats, i si és el cas, custodiar-lo i rebre les notificacions electròniques que les Administracions Públiques dirigeixen al titular del certificat.

  Horari:
  De dilluns a divendres
  09.00h. a 14.00h. / 16.00 a 19.00h.

  +info truqui al 977 33 87 99