Declaració de la Renda de l’any 2021

Ja estan disponibles les dades fiscals del 2021 per a la declaració de la Renda de l’any 2021. El termini per poder-la presentar, però, no començarà fins el pròxim 2 d’abril de 2022 i acaba el 30 de juny del 2022. Durant aquests tres mesos els contribuents poden fer la seva declaració i poder recuperar els diners que han pagat de més durant l’exercici, tot i que Hisenda pot tornar els diners fins el 31 de desembre sense interessos. En el cas de que el contribuent hagi de pagar, ho ha de fer dins del termini establert, si vol en únic pagament el 30 de juny, o bé fraccionat els dies 30 de juny i 5 de novembre.

La obligació per presentar la declaració de la renda no només es pot donar segons el nivell salarial de cada contribuent, sinó que s’ha de comprovar que no hi hagi cap altre factor que obligui la seva presentació. Com podria ser una compra venda d’un immoble, donacions d’alguna propietat, herències, immobles llogats o compra venda d’accions entre d’altres.

S’ha de tenir en compte que sovint les dades que ens facilita Hisenda contenen errors i confirmar l’esborrany pot comportar revisions i sancions a la declaració. És per això que recomanem es consulti a un professional abans de confirmar-lo. Ja que és responsabilitat del contribuent assegurar-se que la declaració és correcte.

Davant la complexitat que li pot suposar presentar la declaració de la renda i/o els dubtes que pugui tenir, pot posar-se en contacte amb els nostres assessors fiscals trucant al 977338799 o bé a info@palleja.com i demanar cita prèvia per la declaració i/o assessorament.